RESIDENTIE WESTDORP - WONEN IN HET GROENE VARSENARE DICHTBIJ DE STAD
RESIDENTIE WESTDORP - WONEN IN HET GROENE VARSENARE DICHTBIJ DE STAD
RESIDENTIE WESTDORP - WONEN IN HET GROENE VARSENARE DICHTBIJ DE STAD

RESIDENTIE WESTDORP - WONEN IN HET GROENE VARSENARE DICHTBIJ DE STAD

Varsenare

Oude Dorpsweg 108, Varsenare

REEDS 75% VERKOCHT

Prachtig energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit een kleinschalige residentie met 6 appartementen.

Langs de Oude Dorpsweg wordt een kleinschalige nieuwbouwresidentie gecreëerd. Je woont hier weg van alle drukte, met veel groen om je heen en toch ligt jouw nieuwe thuis strategisch interessant. Varsenare is het favoriete plekje van wie graag in het groen woont, maar ook het comfort van de stad dichtbij wil.

Is landelijk wonen ook jouw droom? Met residentie Westdorp gaan we volop voor appartementen die de rust uitstralen van het platteland. Het gebouw heeft een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, steil zadeldak, asymmetrische architectuur, erkers en grote ramenpartijen met een aangepaste ruitverdeling. Het interieur heeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte. Laat je charmeren door deze eigentijdse appartementen die nog een stapje verder gaan in de moderne vereisten op vlak van isolatie en comfort. 

Residentie Westdorp biedt plaats aan een meergezinswoning met 6 appartementen. Elk appartement is voorzien van een afzonderlijke private inkom, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken, aparte ruime berging, 2 of 3 slaapkamers en badkamer (bad en/of douche, dubbel lavabomeubel). Elke wooneenheid heeft een volwaardige buitenruimte (tuin of terras) die zuidwest gericht is. Optioneel kan een carport, bovengrondse autostaanplaats of garagebox bijgekocht worden. De koper kan het appartement naar eigen smaak en keuze laten afwerken.

We overtuigen je graag met intelligente plattegronden en een goed doordachte indeling! Schrijf je snel in voor de openwerf op zaterdag 26 of zondag 27 maart tussen 10u en 12u.

Geniet tijdelijk van 6% btw i.p.v. 21% op de constructie.
Profiteer 5 jaar lang van 50% korting op je kadastraal inkomen.

Kenmerken

- kleinschalig project op toplocatie
- unieke appartementen met eigen karakter
- betaalbaar wonen
- energiezuinige BEN-appartementen
- zuidwest georiënteerde tuin/terras
- mogelijkheid tot aankoop carport/autostaanplaats/garagebox


Ligging

Welkom in Varsenare!

Op de grens met Brugge ligt het gezellige dorp Varsenare, een bruisende deelgemeente van Jabbeke. Een ideale uitvalbasis, een regio waar altijd iets te beleven valt, een buurt waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Je vindt er een gevarieerd sportief en socio-cultureel aanbod en een waaier aan scholen in de weide omgeving.  Varsenare is een gemeente die elke generatie aanspreekt.

Los van de stad vindt je hier tal van handelszaken, de belangrijkste boodschappen doe je dan ook vlot met de fiets. Snel naar het werk, of even uitwaaien aan zee? Je rijdt binnen de 2 minuten de autosnelweg op richting de kust of het binnenland. Zin in een namiddagje shoppen? In nauwelijks 7 minuten bereik je met de wagen de Brugse binnenstad. Een dagje er op uit met de trein? Ook het station van Brugge bereik je vlot met de fiets, wagen of het openbaar vervoer.


Aanbod

  Type Opp Terras Bdk Slpk Prijs    
BBA3254 Appartement 1 108 m² 101 m² 2 3 verkocht
BBA3255 Appartement 2 98 m² 74 m² 1 2 verkocht
BBA3256 Appartement 3 99 m² 10 m² 2 2 in optie
BBA3253 Appartement 4 101 m² 8 m² 2 2 verkocht
BBA3257 Appartement 5 125 m² 10 m² 3 3 € 335 000 Meer info Plannen
BBA3258 Appartement 6 143 m² 8 m² 2 3 € 364 000 Meer info Plannen

Foto's

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in