WESTDORP - UNIEKE VERKAVELING MET EIGEN KARAKTER OP DE GRENS MET BRUGGE
WESTDORP - UNIEKE VERKAVELING MET EIGEN KARAKTER OP DE GRENS MET BRUGGE
WESTDORP - UNIEKE VERKAVELING MET EIGEN KARAKTER OP DE GRENS MET BRUGGE

WESTDORP - UNIEKE VERKAVELING MET EIGEN KARAKTER OP DE GRENS MET BRUGGE

Varsenare

Oude Dorpsweg 106-108, Varsenare

Prachtig energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 12 nieuwbouwwoningen, waaronder 10 halfopen en 2 open bebouwingen.

​​​​​​​FASE 3 - LAATSTE 2 WONINGEN TE KOOP
 

Langs een nieuw aangelegde zijstraat van de Oude Dorpsweg wordt een kleinschalige woonomgeving gecreëerd. Je woont hier weg van alle drukte, met veel groen om je heen en toch ligt jouw nieuwe thuis strategisch interessant. Varsenare is het favoriete plekje van wie graag in het groen woont, maar ook het comfort van de stad dichtbij wil.

Westdorp biedt plaats aan 12 nieuwbouwwoningen, waaronder 10 halfopen en 2 open bebouwingen. Dit woonproject is perfect georiënteerd en gelegen in een doodlopende, kindvriendelijke straat. Een aangename nieuwe woonbuurt met veel groen, waar kinderen vrijuit kunnen spelen en ravotten in een speciaal voor hen aangelegde speelzone.

Is landelijk wonen ook jouw droom? Met het woonproject Westdorp gaan we volop voor woningen die de rust uitstralen van het platteland. De huizen hebben een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, steil zadeldak, asymmetrische architectuur, erkers en grote ramenpartijen met een aangepaste ruitverdeling. Het interieur heeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte. Laat je charmeren door deze eigentijdse woningen die nog een stapje verder gaan in de moderne vereisten op vlak van isolatie en comfort. 

We overtuigen je graag met intelligente plattegronden en een goed doordachte indeling. De inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte voorzien van zithoek en eetplaats met aansluitend een geïnstalleerde open keuken. Vlak naast de keuken bevindt zich een ruime berging en wasplaats. De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 3 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, bad, wastafelmeubel en een apart toilet. Naar de tweede verdieping wordt een vaste trap voorzien, deze ruimte biedt uitbreidingsmogelijkheden naar een 4de/5de slaapkamer of hobbyruimte. Elk huis beschikt over een mooie zuid of zuidwest gerichte privétuin en zal worden voorzien van een carport en/of garage.

Geniet tijdelijk van 6% btw i.p.v. 21% op de constructie.
Profiteer 5 jaar lang van 50% korting op je kadastraal inkomen.

Kenmerken

- kleinschalig project op toplocatie
- unieke verkaveling met eigen karakter
- betaalbaar wonen
- energiezuinige BEN-woningen
- eigentijdse landelijke stijl
- perfect geörienteerde tuinen
- carport 


Ligging

Welkom in Varsenare!

Op de grens met Brugge ligt het gezellige dorp Varsenare, een bruisende deelgemeente van Jabbeke. Een ideale uitvalbasis, een regio waar altijd iets te beleven valt, een buurt waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Je vindt er een gevarieerd sportief en socio-cultureel aanbod en een waaier aan scholen in de weide omgeving.  Varsenare is een gemeente die elke generatie aanspreekt.

Los van de stad vindt je hier tal van handelszaken, de belangrijkste boodschappen doe je dan ook vlot met de fiets. Snel naar het werk, of even uitwaaien aan zee? Je rijdt binnen de 2 minuten de autosnelweg op richting de kust of het binnenland. Zin in een namiddagje shoppen? In nauwelijks 7 minuten bereik je met de wagen de Brugse binnenstad. Een dagje er op uit met de trein?  Ook het station van Brugge bereik je vlot met de fiets, wagen of het openbaar vervoer.


Aanbod

  Type Opp Terras Bdk Slpk Prijs    
BBK4610 Koppelwoning 164 m² 0 m² 1 3 verkocht
BBW4608 Woning 194 m² 0 m² 1 3 in optie
BBW4609 Woning 196 m² 0 m² 1 3 € 423 500 Meer info Plannen

Foto's

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in