verkocht
Pin it

Appartement

OPENDEURDAG 11 JANUARI VAN 11 TOT 12 UUR
Gelieve u in te schrijven via charline@bricx.be

Op het verlengstuk van de Zeelaan en dus op wandelafstand van het strand en de winkels bevinden we dit aangenaam 2 slaapkamer appartement terug. Het appartement bestaat uit een lichtrijke living met terras aan de zonnekant, inkomhal met vestiaire, badkamer met bad en douche, apart toilet en berging in het appartement.

Het appartement kan samen verkocht worden met een extra berging op de ondergrondse verdieping alsook een parkeerplaats! Gemeenschappelijke fietsen berging aanwezig. Gemeubelde verkoop = verlaging registratie rechten.

Dit appartement wordt verkocht onder een start 2 finish formule. Een start 2 finish verkoop is het tegenovergestelde van een traditionele verkoop. Dit wil zeggen dat het gepubliceerde prijs een startprijs is. Elk bod gelijk aan of hoger dan de richtprijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die mag kiezen om dit te aanvaarden ja of nee.

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in