Ingelmunster

Terug naar overzicht

Handelspand met woonst

€ 270.000

Dit is een unieke kans om een goed draaiende warme bakkerij met onberispelijke reputatie over te nemen aan een betaalbare prijs. In de Weststraat, op de hoek met de Doelstraat te Ingelmunster bieden wij u deze woonst met top bakkerij aan. 

Het licht op te frissen woongedeelte bestaat uit :

- Gelijkvloers : Inkom met living, volledig ingerichte keuken, badkamer met toilet en bad, traphall, droge kelder, grote garage.
- Verdiep : ruime master bedroom, 1 middelgrote slaapkamer, 1 kleinere slaapkamer, toegang tot ruime zolder.

De bakkerij heeft een mooie winkelruimte en een ruim atelier met 2 grote werkplaatsen. Alle materialen en machines zijn volledig in orde, geen enkele investering is vereist om de uitbating verder te zetten.  Er is een bergplaats met bovenliggend 2 silo"s voor bloem in bulk. Achterliggend is er een aangename buitenruimte. 

Indien gewenst kan de warme bakker gedurende een inloopperiode meehelpen om een vlotte overgang te bewerkstelligen. Het handelsfonds is over te nemen met een maandelijkse vergoeding.

Dit handelspand wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: €270.000€

Bebouwing

Type

gesloten

Grondoppervlakte

442 m²

EPC waarde

836 kWh/m²

Financiële info

Prijs

270.000 EUR

Kadastraal inkomen

924 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in