Handelspand met woonst

€ 300.000

Hoogkwalitatief afgewerkt HANDELSPAND geschikt voor winkeluitbating (thans juwelier), kantoor, vrij beroep, horeca, … en een RUIM duplex-appartement met 3 slaapkamers + terras voor-en achteraan.
 
Woon- en werkfunctie is hier probleemloos te combineren.
 
De handelsruimte bestaat uit diverse compartimenten: vooraan een winkelruimte met aparte ingang en uitstalramen, een apart werklokaal met technische ruimte, achteraan is een deels afgeschermde bureauruimte met toegang tot de kelder, buitenkoer en kluiskamer + een apart toilet met kleine berging. Het buitenterras heeft ook een aparte zij-ingang (ook ideaal voor fietsen).
 
1ste verdieping te bereiken via trap in de winkelruimte: lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte keuken en ZONNIG TERRAS vooraan, wasruimte/berging, slaapkamer, NIEUWE badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en SAUNA, nachthal met apart toilet en trap naar de zolderverdieping + een GROOT TERRAS met JACUZZI.
 
Zolderverdieping: tussenhal, 2 slaapkamers en een zolderruimte.
 
CV op gas (hoogrendementsketel), dubbele beglazing (deels hoogrendementsglas) in aluminium en pvc schrijnwerk, alarmsysteem, veel en gratis parkeergelegenheid, … .
 
De totale vrijheid wordt weerspiegeld in de vele inrichtingsmogelijkheden. De centrale en vlot bereikbare locatie is een groot pluspunt.
 
Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH. Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 300.000 EUR

Bebouwing

Type

halfopen

Grondoppervlakte

128 m²

EPC waarde

446 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Financiële info

Prijs

300.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in