Appartement

Dit doordacht renovatieproject bevindt zich recht tegenover de Markt van Veldegem en omvat een handelsruimte op het gelijkvloers en 2 duplex appartementen op het verdiep. Beide appartementen beschikken over een garagebox, voorzien van elektriciteit en met automatische poort ( 25.000 €) . De handelsruimte is niet te koop.
Deze prachtige residentie in moderne stijl kreeg de naam 'Bloemenweelde' en wordt gerenoveerd met kwalitatieve materialen en met oog voor detail. Men voorziet een hoogwaardige afwerking waarbij duurzaamheid en energie-ëfficiëntie centraal staan, zonder in te boeten op de hedendaagse eisen aan comfort. Bij het binnentreden van het gebouw komen we terecht in de gemeenschappelijke inkom met trap en lift. Wanneer we met de lift aankomen op het verdiep, komen we terecht in een gang met links de inkomdeur van appartement 1 en rechts de ingang naar appartement 2. De leefruimte bestaat uit een lichtrijke zit- en eetruimte met open keuken en aansluitende berging. Het schuifraam geeft je toegang tot het ruim, zuidgericht terras. Een verdiep hoger treffen we de badkamer, een bureau- of opbergruimte en 2 slaapkamers waarvan 1 master bedroom met schuifraam naar het tweede terras. Snelle beslissers hebben nog de mogelijkheid om de afwerking aan te passen aan hun persoonlijke wensen. Zo kan de koper volledig meebeslissen in de afwerking van de keuken, badkamer, vloeren ...
De verkoop gebeurt onder het stelsel van de registratierechten, m.a.w. 6% btw.
Elk redelijk bod wordt aan de verkoper overgemaakt.

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Overige info

Garages

1

Ruimtelijke ordening

Dagvaardingen uitgebracht

Niet ingegeven

Voorkooprecht op dit goed

Niet ingegeven

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in