Eengezinswoning

Op zoek naar een instapklare prachtig gerenoveerde woning met grote tuin en garage?
Kom dan zeker eens een kijkje nemen en maak een afspraak via jurgen@bricx.be of 0488/427912.

Indeling:
Inkom met traphal, lichtrijke leefruimte met inbouw gashaard en parket vloer met zicht en toegang tot tuin en terras, Vernieuwde knappe leefkeuken met eet-, of bureelhoekje, wasplaats met toegang tot tuin en garage met bovenkamer en gastentoilet, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo in meubel en droge frisse kelder.
Op het verdiep hebben we de master bedroom met dressing, ruime berging, extra slaapkamer en op zolder met vaste trap nog een derde ruime slaapkamer!
Er liggen 14 zonnepanelen met certificaten(11j) op de woning en er is een thermodynamische boiler aanwezig voor het warm water.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START2FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: €265.000€

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in