Villa

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.

Deze charmante gerenoveerde ééngezinswoning is energiezuinig en commercieel gelegen nabij autostrade!
Indeling: Royale inkom met vestiaire, gastentoilet en traphal. Zeer ruime en lichtrijke living met mooie schouw en open toegang tot vernieuwde veranda met automatische zonwering en airco! Aanpalend hebben we de ingerichte keuken met ernaast de wasplaats/berging met douche, kelder en garage in gebouw.
Op het verdiep hebben we een gezellige nachthal met drie mooi ingerichte slaapkamers met airco en ingerichte badkamer met dubbele lavabo in meubel en ligbad en een apart extra toilet. Er is een oprit tot achteraan met toegang tot carport en dubbele garage(63m2) met regenput van 60000liter.
De mooi ingerichte tuin met zonneterras en vijver maken het geheel compleet! EPC: 249Kwh/m2
Laat je verrassen en maak vlug een afspraak op het nr 0488/427912 of jurgen@bricx.be

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in