Woning

€ 160.000

Deze halfopen woning is gelegen aan de verbindingsweg tussen Diksmuide en Ieper.  Nog wat kleinere afwerkingen moeten nog worden uitgevoerd.

Je komt binnen in de woonruimte, daarachter is er een vernieuwde keuken. Boven de voutekelder is er een badkamer met douchecel, lavabo en toilet.  Onder het dak zijn er twee ruime slaapkamers. Achteraan de woning is er een loungruimte, een grote bergruimte en daarachter een gezellige tuin.  Naast de woning is er een eigen standplaats.

De woning werd deels vernieuwd en beschikt over dubbel isolerend glas, een nieuwe keuken, vernieuwde en goedgekeurde elektriciteit, een nieuwe badkamer en een zuinige pelletkachel. Buiten wat schilderwerken is deze charmante woning instapklaar.

Wenst u een bezoek of meer informatie?  Neem dan alvast contact op per mail op roeselare@bricx.be of telefonisch op 0473 97 13 67 (Michael)

Bebouwing

Type

halfopen

EPC waarde

717 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Financiële info

Prijs

160.000 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

O

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Nee

Meest recente bestemming

Agrarisch gebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in