Handelspand met woonst

€ 355.000

>> Bekijk het pand in detail op www.ronddenheerdstraat1.be

Dit commercieel gelegen hoekpand, nabij het winkelpark V-Market, kent door de vele raampartijen een zeer goede zichtbaarheid. Het pand vraagt om een grondige renovatie met het oog op het bekomen van een handelspand met woonst of een ruime gezinswoning.

Het gelijkvloers is opgebouwd uit een commercieel deel met grote raampartijen, te betreden via een glazen inkomdeur aan de zijkant van het gebouw. De handelsruimte heeft een L-vorm en is zichtbaar langs de voor- en zijgevel. Via een sas (met sanitaire ruimte) kom je terecht in de privé woonst.

Aan de zijgevel bevindt zich een tweede deur die toegang geeft tot het privé woongedeelte. Je betreedt de woning via een grote traphal. Rechts komen we via een dubbele deur terecht in de ruime woonkamer met ingebouwde gashaard. Links, aan de voorgevel van het gebouw, bevindt zich een geïnstalleerde keuken met zitruimte. Hiernaast beschikt het gelijkvloers ook nog over twee ruime bergingen. Wanneer we de trap naar boven nemen, komen we in de nachthal terecht, die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Verder hebben we op de eerste verdieping ook toegang tot een dakterras. In het gebouw is ook nog een opbergzolder en kelder aanwezig.

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan! 

Deze woning wordt verkocht met een startprijs. Elk bod hoger dan € 355.000 wordt voorgelegd aan de eigenaars. Graag meer info over ons Start 2 Finish concept? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.

Bebouwing

Type

halfopen

Grondoppervlakte

370 m²

EPC waarde

373 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

2

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Geografische ligging

Omgeving

Residentieel

Financiële info

Prijs

355.000 EUR

Kadastraal inkomen

1.839 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

Z

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in