Grond

€ 1.200.000

Dit fenomenaal gelegen terrein beschikt over een grondoppervlakte van 5.921 m². en wordt gekenmerkt door zijn ultra commerciële ligging. Dit perceel beschikt over een retailruimte van 1.565m² gelegen in de shoppingcluster “Ter Ferrants” . Deze is gelegen op slechts 250 m van de Brugsesteenweg met een onmiddellijke ontsluiting naar de R8. De showroom/toonzaal van 1.277 m² is voorzien van raampartijen en een ongelooflijke visibiliteit. Het achterliggend magazijn van 288 m² is toegankelijk via een sectionale poort. Daarnaast beschikt deze retailruimte ook over een instapklare kantoorruimte met onder andere een sanitair blok,.... Verder is het bedrijfsgebouw voorzien van een lichtstraat, zonnepanelen,... Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site.

Naast de ruime retailruimte beschikt deze site ook over een bouwgrond van 2.299 m² waar men de mogelijkheid heeft om een nieuwe retailruimte op te bouwen! (Deze is inbegrepen in de vraagprijs)

Grondoppervlakte: 5.921 m²
Handelsruimte: 1.277 m²
Opslagruimte: 288 m²

Ligging: gelegen in de shoppingcluster “Ter Ferrants”, op slechts 250 m van de Brugsesteenweg, één van de belangrijkste invalswegen naar Kortrijk, met een onmiddellijke verbinding naar de R8 alsook de E17, N43, E403 en A19.

Meer info: philip@bricx.be of 0475 300 285
 

Bebouwing

Bouwjaar

1993

Grondoppervlakte

5921 m²

Comfort

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting internet

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Financiële info

Prijs

1.200.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Industriegebied

Dagvaardingen uitgebracht

Niet ingegeven

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in