Handelspand met woonst

€ 500.000

Dit ruim handelspand met woongelegenheid is uiterst commercieel gelegen en geniet van een uitstekende zichtbaarheid/visibiliteit. Vlotte toegang tot alle invalswegen richting Eeklo, Aalter, Gent en Maldegem. Openbaar vervoer en alle dagdagelijkse faciliteiten liggen op korte afstand. Deze eigendom biedt je een zee van ruimte en potentieel voor allerhande handelsactiviteiten, kantoor- of praktijkruimte (kine, fitness ...). 

>> Bekijk de woning in detail op www.kruipuit31.be 

De woning is als volgt ingedeeld: HANDELSGEDEELTE: handels-/praktijk- of kantoorruimte (200 m²) met bureelruimte en achterliggende atelier/garage/werkplaats, aparte ingang voor handelspand en privéwoonst, boven de handelsruimte is er nog een polyvalente ruimte van 100 m² (kan ingericht worden als extra kantoor-/vergaderruimte, loft ...). PRIVEWOONST: inkomhal, zonnige woonkamer met eet- en zitplaats (en toegang naar de handels- en bureelruimte), afzonderlijke berging, ingerichte keuken met alle toestellen en toegang tot een koele berging en was-/bergplaats. BOVENVERDIEPING PRIVEWOONST: nachthal, 4 slaapkamers, ingerichte badkamer (bad, douche, dubbele wastafel), praktische berging op overloop en toegang via schuiftrap naar een volledig geïsoleerde zolderruimte. BUITENOMGEVING: vooraan is er ruime parkeermogelijkheid voor meerdere wagens en achteraan vinden we een aangelegde en aangename zonnige tuin met terras en een grote ruime garage (geschikt voor 2 wagens). 

Dit pand wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 500.000 euro. Elk prijs voorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Graag meer info over ons Start 2 Finish concept? Aarzel niet om ons te contacteren.

Extra troeven:
- totale handels - en/of woonoppervlakte
- uitmuntende zichtbaarheid
- ruime eigendom met een zee aan potentieel qua invulling (winkel, praktijk, kantoor)
- eigen parkeermogelijkheden zowel voor- als achteraan
- uiterst commerciële ligging

Bebouwing

Type

halfopen

Bouwjaar

1994

Grondoppervlakte

1280 m²

Comfort

Type keuken

Geïnstalleerd

Dubbel glas

Ja

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Financiële info

Prijs

500.000 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

O

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in