verkocht
Pin it

Duplex

START 2 FINISH - ZATERDAG 10 AUGUSTUS 2019 VANAF 16UUR. Inschrijving via Charline@bricx.be.

Een Start 2 Finish concept is een goed te koop aanbieden aan een startprijs. Elk bod boven de startprijs wordt overwogen en voorgesteld aan de eigenaar die het al dan niet kan aanvaarden.

Op de verbindingsweg tussen De Panne en Koksijde situeert zich dit gerenoveerd en zeer goed onderhouden duplex appartement terug. Met 3 deftige slaapkamers en een bureauruimte is dit appartement uiterst geschikt als eerste woning of investering. Het groot terras is dermate goed geori├źnteerd dat u gans de dag van de zon kan genieten. Het appartement heeft daarnaast een ruime, lichtrijke living met open keuken, berging, badkamer met douche en zeer lage syndicus kosten (+/- 250 euro per jaar!). Bij ge├»soleerd met maar liefst 22 cm isolatie en een nieuw condensatie ketel is dit appartement een verstandige keuze! Gratis parking in de straat en mogelijkheid tot huren van een garage aan de overkant voor amper 25 euro per maand!

Voor meer informatie bel Charline op het nummer 0496 54 99 39 of mail naar Charline@bricx.be ! ook op zondag!

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in