Bouwgrond

KAN OOK GESLOOPT WORDEN EN BESCHOUWD WORDEN ALS BOUWGROND.

Aan de rand van De Panne-Koksijde bevind zich dit vlot te bereiken en deels gerenoveerde woning. De woning heeft een bijzonder lange oprit en een grote tuin met garage en diverse koterijen. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 910m2 en heeft 165m2 bewoonbare oppervlakte. Het dak werd volledig vernieuwd in 2016. Op de beneden verdieping bevind zich de ruime living met veel lichtinval, berging, toilet, zij-ingang en keuken. De bovenverdieping bevat 2 ruimte slaapkamers. Kelder tevens aanwezig alsook zolder. Dubbele beglazing en rolluiken aanwezig. Gas, elektriciteit en water voorziening ondertussen ook vernieuwd. Naast de CV op aardgas is er ook een open haard en houtkachel aanwezig.

Op wandelafstand van kinderopvang, kleuterschool, speelplein, sportterreinen. Voor bezoek of meer informatie bel Charline op 0496 54 99 39 of via mail naar Charline@bricx.be

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in