Hoekwoning

€ 389.000

Handelspand met woonst op een uitmuntende locatie! Prachtig zicht op de Brugse reien! Mits enkele aanpassingen is dit pand ook om te vormen tot uitsluitend eengezinswoning.

Het handelsgedeelte bestaat uit één grote ruimte met aan de rechterkant op maat gemaakte kasten en achteraan een toonbank. Het woongedeelte werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd en bestaat uit: leefruimte met open keuken - badkamer met bad/douche combinatie en enkele lavabo - afzonderlijk toilet. Verder hebben we via het schuifraam in de woonkamer toegang tot een mooi koertje met berging. De stadskoer is ook te betreden via de zijkant van de woning.

Via de draaitrap betreden we de eerste verdieping. Hier vinden we twee slaapkamers, waarvan één reeds tot in de puntjes gerenoveerd werd. De slaapkamer is voorzien van een enkele wastafel, douche, toilet (in aparte, afgesloten ruimte) en een handige opbergruimte. In de tweede slaapkamer werden de verbouwingen reeds gestart, maar nog niet afgerond. Wel zijn alle bouwmaterialen beschikbaar. De recent geplaatste trap brengt ons nog een verdieping hoger. Hier vinden we een derde nog af te werken slaapkamer. Ook deze ruimte werd reeds voorzien van sanitaire voorzieningen. En ook hier staan alle bouwmaterialen ter beschikking om de kamer af te werken.

Enkele punten die reeds bijdragen aan een mooie verbetering van de EPC-waarde:
- Dakisolatie
- Vloerisolatie
- Overal dubbele beglazing

Plan een bezichtiging en laat je verrassen door dit pand met ongezien potentieel op toplocatie!

Bebouwing

Type

halfopen

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

2

Type keuken

Geïnstalleerd

Geografische ligging

Omgeving

Stad

Financiële info

Prijs

389.000 EUR

Kadastraal inkomen

797 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

Z

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in