Sint-Michiels

Terug naar overzicht

Handelspand met woonst

€ 300.000

Dit ruime hoekpand bestaat momenteel uit een handelspand met achter- en bovengelegen woonst. Het pand heeft jarenlang dienst gedaan als bakkerij en is commercieel goed gelegen op een kruispunt, met veel passage en een goede zichtbaarheid. Tevens slechts een kilometer verwijderd van het station van Brugge.

Het op te frissen pand biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor zelfstandigen of iemand die veel opslagplaats nodig heeft. Het gelijkvloers omvat de winkel met aansluitend drie polyvalente ruimtes. Verder is er ook een gastentoilet aanwezig. In het privé woongedeelte treffen we de living met keuken op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping tellen we 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en enkele lavabo, 2 grote polyvalente ruimtes en ruime zolder.

De woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 300.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.

Bebouwing

Type

gesloten

Grondoppervlakte

461 m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Financiële info

Prijs

300.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in