Sint-Michiels

Terug naar overzicht

Koppelwoning

Deze ruime gezinswoning met 5 slaapkamers te Sint-Michiels geniet een zeer centrale ligging. Nabij het station, oprit snelweg en diverse winkels.

Via de inkomhal stap je de goed uitgeruste keuken binnen. Van hieruit kom je terecht in de gezellige, lichtrijke woonkamer. Vanuit de keuken heb je toegang tot de moderne badkamer, voorzien van een douche met twee wastafels en een toilet. Ook de kelder, die kan dienen als extra opbergruimte, betreed je via de keuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan eentje met lavabo en toilet. De zolderverdieping werd ingedeeld in twee slaapkamers.

Naast de woning bevindt zich een ruime oprit met aansluitend een zeer grote garage met automatische poort, een echte troef!
Via het gangpad tussen de garage en wasruimte kom je terecht in de veranda die toegang geeft tot de zonnige tuin. Hier vind je een grasperkje met terras en twee charmante tuinhuisjes.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish. Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de verkoper, die al dan niet kan ingaan op dit aanbod.
Startprijs: € 235.000

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in