Lombardsijde

Terug naar overzicht

Eengezinswoning

Deze woning is te bezichtigen op onze kijkdag op zaterdag 20 Oktober van 10h00 tot 11h30. Inschrijven kan op het nr 0488/427912 of jurgen@bricx.be

Deze woning wordt verkocht onder startprijs, elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.

Deze instapklare woning is de ideale woning voor zowel jonge mensen als starterswoning als voor de investeerder die het zou verhuren want deze woning vraagt enkel nog wat afwerking daar deze reeds voor 95% gerenoveerd is!
Indeling: Op het gelijkvloers hebben we de inkom met berging en open traphal. Ruime lichtrijke leefruimte met zicht en toegang tot de tuin en open ingericgte keuken, Er is ook een wasplaats/berging/stookplaats en een gastentoilet en een ingerichte badkamer met douche,ligbad en lavabo in meubel.
Op het verdiep hebben we twee slaapkamers en een extra toilet en derde kamer op de zolder met vaste trap! CV op aardgas!
EPC: 225Kwh/m2

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in