Eengezinswoning

€ 300.000

Deze instapklare woning is gelegen op een idyllische locatie aan het sluizencomplex te Oudenburg. Hierdoor hebt u een fantastisch zicht op het kanaal en de groene omgeving.

De woning bevat een inkomhal, een ruime leefruimte met aansluitend een open keuken voorzien van alle comfort. Eveneens op het gelijkvloers vindt u een badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Als extra troef heeft deze woning een inpandige garage met automatische poort alsook extra bergruimte.

Op het 1ste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers telkens voorzien van aansluiting voor televisie. Daarnaast vindt u ook de master bedroom met aansluitend de badkamer voorzien van jacuzzi bad en douche.

De afgesloten carpoort (met hoogte van 3m), gezellige tuin, 14 zonnepanelen en alarmsysteem, voorzien op alle deuren en ramen, zijn slechts enkele troeven van de woning. Daarnaast beschikt de woning nog over een stenen bijgebouw, uiterst geschikt als opslagruimte of hobbyruimte.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: € 300.000

Bebouwing

Type

halfopen

Grondoppervlakte

284 m²

EPC waarde

183 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

4

Aantal badkamers

2

Aantal wc's

2

Type keuken

Hyper-Geïnstalleerd

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ja

Alarm

Ja

Financiële info

Prijs

300.000 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

O

Garages

1

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming

Gebied voor dagrecreatie

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Ja

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in