Villa

Deze villa wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.

Deze instapklare villa is ideaal zowel voor jong als voor oud daar er een ruime slaapkamer en grote ingerichte badkamer aanwezig is op het gelijkvloers!
Indeling: Inkom met traphal, vestiaire en gastentoilet, ruime lichtrijke living met ingebouwde houtkachel en toegang tot ruime veranda, ingerichte leefkeuken met grote berging/wasplaats, masterbedroom en royale badkamer met extra toilet, douche, ligbad en dubbele lavabo in meubel.
Ruime tuin, oprit en garage.
Op het verdiep hebben we nog drie slaapkamers, berging en grote bergzolder.
De gunstige EPC van 209Kwh/m2, CV op aardgas, conforme elektriciteit, dubbele beglazing en twee regenputten van elk 15000l zijn nog maar enkele troeven van deze woning!

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in