Hoeve

Landelijke Hoevewoning met een loods en een pittoresk bijhuisje die kan benut worden als kangoeroewoning of als vakantiegîte! Gelegen op een totale oppervlakte van 5993 m² (waarvan de helft bouwgrond) in een rustige straat nabij het centrum van Torhout.

Bestaande uit: Inkomhall met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met haard en ruim ingerichte keuken, wasruimte, stookplaats en een apart toilet,1ste badkamer met inloopdouche , praktijkruimte van 40 m² en extra berging. 1e verd: 1 ruime slaapkamer met dressing, badkamer met douche en lavabomeubel. 2e verd: 1 slaapkamer met aparte dressing en toilet.
Het bijhuisje is voorzien van leefruimte met open keuken, douchekamer en slaapkamer.
Goed georiënteerde tuin met 3 paardenstallen en weide. 2 carports waarvan één voor mobilhome en een oprit voor meerdere wagens . (EPC: 435 kWh/m² - UC: 2124986).


Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: €500.000€

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in