Gelijkvloers app.

€ 180.900

Met trots stellen wij u ons nieuw project Bel-Ford voor. De oude Belgacom gebouwen maken sinds begin 2020 plaats voor een prachtig groen wooneiland met onmiddellijke toegang tot het bruisend hart van Roeselare.

Residentie Cyper is gelegen op de hoek van de Wortelstraat en de Hendrik Consciencestraat. Dit stijlvolle gebouw wordt opgetrokken in een natuurstenen sokkel met daarboven een zandkleurige, genuanceerde baksteen. In de hoogte worden er insprongen voorzien zodat er een mooie ritmiek ontstaat. Alle appartementen zijn zongericht. ‘s Morgens is er de ochtendzon en ‘s avonds geniet u, zowel binnen als buiten, royaal van het zonlicht via de grote raampartijen in de leefruimte en het ruime terras.

Op het gelijkvloers van dit klassevolle gebouw bevindt zich appartement B5/0.01. Het heeft een bruto oppervlakte van 67,9 m² en een terras van 9,6 m². De indeling van het appartement is als volgt: woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer met douche, een apart gastentoilet en een berging.

Wenst u uw appartement naar eigen wens en smaak in te richten? Dat kan! U kunt vrij de vloertegels, sanitair, keuken … en dergelijke kiezen volgens het voorziene lastenboek. U krijgt ook de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse standplaats en private berging.

Meer info? Contacteer ons via
Tel: 051 801 800 – Mail: sales@belford.be

Bebouwing

Bouwjaar

2020

Nieuwbouw

Ja

Woonoppervlakte

67.9 m²

EPC waarde

40 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

1

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

1

Financiële info

Prijs

180.900 EUR

Ruimtelijke ordening

Dagvaardingen uitgebracht

Niet ingegeven

Voorkooprecht op dit goed

Niet ingegeven

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in