Sint-Andries

Terug naar overzicht

Woning

>> Bekijk de woning ni detail op www.gistelsesteenweg660.be

Achter deze eerder klassieke gevel schuilt een verrassend moderne woning. De woning werd deels gerenoveerd en uitgebreid met een magnifieke uitbouw. De hoogte van de uitbouw bepaalt de lichtinval en zorgt voor een WAUW gevoel. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal met trap, zeer ruime en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en trap naar prachtige bureauruimte, ingerichte open keuken (gasfornuis met 7 pits en 3 ovens, afzuigkap, koelkast, spoelbak, vaatwasser) met aanpalende ruime kelderberging, badkamer (inloopdouche, wastafelmeubel), apart toilet, inpandige garage (momenteel ingericht als dressing/wasruimte). BOVENVERDIEPING: 2 slaapkamers. ZOLDERVERDIEPING: grote slaapkamer met mogelijkheid tot bijbouwen op het aanpalend plat dak of het creĆ«ren van een dakterras. BUITENOMGEVING: mooie tuin met veel groen en privacy, terras aanpalend aan de leefruimte en keuken, tuinhuis, ruim bijgebouw achteraan. 

Deze leuke woonst wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 385.000 euro. Elk prijsvoorstel gelijk aan of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.

Extra troeven:
- uiterst centrale ligging 
- moderne leefruimte met grote glaspartijen/schuiframen
- ingebouwde vloerconvectoren (geen zichtbare radiatoren in de leefruimte)
- mooie buitenoppervlakte
- bijgebouw met mogelijkheden
- twee regenwaterputten + reserveput

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in