Sint-Andries

Terug naar overzicht

Woning

€ 319.000

Dit modern nieuwbouw/renovatieproject bevindt zich in het centrum van Sint-Andries en omvat 3 hedendaagse/energiezuinige woningen. Supermarkten, diverse handelszaken, winkelketens, scholen, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen enz. bevinden zich vlakbij. Het gaat om 2 gesloten bebouwingen (nieuwbouw) en 1 halfopen bebouwing (renovatie). Alle woningen krijgen een moderne uitstraling en zullen worden voorzien van de laatste energienormen. Het interieur is nog volledig af te stemmen op jouw persoonlijke woonwensen. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom met gastentoilet, zeer ruime woonkamer met open keuken en aparte berging. BOVENVERDIEPING: 2 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet. ZOLDERVERDIEPING: 2 slaapkamers en berging. BUITENOMGEVING: tuin met uitweg achteraan. Bij elke woning kan optioneel een garagebox aangekocht worden die te bereiken is via de uitweg in de tuin.

Unieke kans! Voor de nieuwbouw woningen werd de btw tijdelijk verlaagd van 21% naar 6%. Contacteer ons voor meer informatie.

Bebouwing

Bouwjaar

2021

Renovatiejaar

2021

Grondoppervlakte

150 m²

Comfort

Aantal slaapkamers

4

Geografische ligging

Omgeving

Residentieel

Financiële info

Prijs

319.000 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Ja

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in