Eengezinswoning

DEZE WONING IS TE BEZICHTIGEN OP ONZE KIJKDAG OP ZATERDAG 29/09 VAN 14H00 tot 16H00!
U kunt zich inschrijven per mail aan jurgen@bricx.be

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.

Deze ruime lichtrijke woning is gelegen in één van de beste wijken van Oostende namelijk in Stene dorp! Deze woning is rustig gelegen maar dicht bij openbaar vervoer, scholen en winkels. Deze woning is nog te moderniseren.
Indeling: Ruime inkom met gastentoilet en traphall, Lichtrijke leefruimte met toegang tot keuken met ontbijthoek en veranda met overdekt terras en zicht op de zonnige tuin!
Naast de keuken hebben we een berging/wasplaats met toegang tot garage. Op het verdiep hebben we drie volwaardige slaapkamers, berging, apart toilet en een badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele lavabo met bijhorende dressing.
Voor meer info of bezoek: 0488/427912

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in