Sint-Andries

Terug naar overzicht

Appartement

€ 380.000

Dit splinternieuw appartement bevindt zich op een toplocatie in residentie Tina en is vlot bereikbaar met de wagen (via de Expresweg, E40, E403 en A11), de fiets en het openbaar vervoer (bus/trein). Appartement B102 bevindt zich op de eerste verdieping en is op zoek naar zijn eerste bewoner. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 91,25 m². Het appartement heeft een energiezuinig karakter en beschikt over duurzame energie in de vorm van zonnepanelen. De indeling is als volgt: inkom, grote lichtrijke leefruimte met ingerichte halfopen keuken, ruim terras aansluitend aan de zithoek, berging, 2 slaapkamers waarvan 1 met terras, badkamer (inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator, toilet). Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox. Het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort die via afstandsbediening kan worden aangestuurd.

De aangeduide prijs is inclusief alle kosten (indien je voldoet aan bepaalde voorwaarden kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%).

Contacteer Karine via 0496 02 00 95 of karine@bricx.be om dit perfect afgewerkt appartement te bezichtigen. Bezoek 7/7 mogelijk.

Bebouwing

Type

halfopen

Bouwjaar

2021

Nieuwbouw

Ja

Grondoppervlakte

91.25 m²

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Type keuken

Geïnstalleerd

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ja

Aansluiting internet

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Geografische ligging

Omgeving

Stadsrand

Financiële info

Prijs

380.000 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

Z

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in