Appartement

Dit bijzonder ruim duplex appartement (270 m²) is rustig gelegen langs het water. Een absolute toplocatie, op slechts enkele minuten stappen van de Sint-Pietersplas en centrum Brugge. Vlakbij tal van handelszaken en ook een vlotte verbinding naar de Expresweg, E40/E403 en A11.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en biedt een prachtig zicht op de omgeving. De indeling is als volgt: ruime inkomhal, gastentoilet, lichtrijke leefruimte, keuken (vaatwasser, oven, elektrische kookplaat), berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast. Wanneer we de trap opgaan, komen we meteen terecht in een opvallend grote en lichtrijke ruimte die op verschillende manieren kan ingevuld worden. Vanuit deze ruimte heb je deels zicht op de leefruimte en toegang tot één van de drie terrassen. Dit zuidgericht terras bevindt zich vooraan en strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement. Dit terras werd tevens voorzien van een elektrische zonneluifel, barbecue en buitenberging. Verder treffen we op de bovenverdieping 4 slaapkamers (waarvan 2 met terras), badkamer (ligbad en dubbele lavabo) en apart toilet. De master bedroom heeft een badkamer ensuite (douche, dubbele lavabo, toilet), alsook toegang tot het terras achteraan.

Verder is er de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats en/of gesloten garagebox bij te kopen.

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in