Koppelvilla

Zeer recente ééngezinswoning te koop in rustig doch centraal en kindvriendelijke villawijk. Bouwjaar 2012, vakkundig afgewerkt met 3 slaapkamers en ingerichte zolder met vaste trap. Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime inkom met apart toilet, berging, ruim en lichtrijke woonruimte en Trybou keuken met keukeneiland uitgerust met meer dan alle nodige toestellen. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime en lichtrijke slaapkamers terug met apart toilet, badkamer met massagebad voor 2 met sfeerverlichting en regendouche. De volledig ingerichte zolder is toegankelijk via de vaste trap en is uitgerust met ingebouwde kasten en volledig geïnstalleerde bar, bedoeld als mancave. Kan tevens gebruikt worden als 4de slaapkamer.

Oprit met plaats voor 2 wagens alsook aparte garage en volledig zongerichte tuin. Wegens de ouderdom van de woning zijn alle aankoopfacturen van de badkamer en keuken nog aanwezig met geldige bouwgarantie.

Voor meer informatie of een bezoek, bel Charline op 0496 54 99 39 of Charline@bricx.be. Ook op zondag!

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in