Gemengd gebruik

€ 1.200.000

Is het jouw grote droom om een bakkerij op ambachtelijke wijze uit te baten, een chocolaterie of patisserie te starten of toch eerder een ijssalon uit te baten? Wens je daarenboven ook een mooie, moderne praktische woonst? Wel dan is dit hét geschikte pand!!!

Deze prachtige handelszaak (bakkerij/patisserie) met ruime woonst (4 slaapkamers, 2 badkamers en garage) wordt gekenmerkt door zijn centrale ligging, pal in het bruisende handelscentrum van Eeklo. Woon- en werkfunctie is probleemloos te combineren!‘n Kijkje in het hart van de handelszaak: recent vernieuwde WINKELRUIMTE (2012), volledig uitgeruste atelier met MODERNE apparatuur, veel stockageruimte, ruime kelder, bureau, apart lokaal personeel, garage achteraan met uitweg, koer, … .De woonst is pure, KLASSIEKE ELEGANTIE, gul overgoten met hedendaags wooncomfort met o.a. royale, lichtrijke leefruimte, nieuwe, volledig ingerichte keuken, aangenaam stadsterras met zonneluifel en bergruimte, 2 aparte toiletten, 4 RUIME slaapkamers, 2 ingerichte (vernieuwde) badkamers en een aanzienlijke (geïsoleerde) zolderruimte.Alle comfort én energiezuinig met dubbele beglazing, nieuwe rolluiken, airco, camerabewakingssysteem, zonnepanelen (25 stuks), … .

Foto’s van de winkel zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Ook mogelijkheid overname tweede winkel.

Dit geheel biedt een enorm, commercieel POTENTIEEL op een STRATEGISCHE kwaliteitsligging!! Een CERTITUDE met een trouw klantenbestand!!!

Meer info: maxim@bricx.be of 0496 90 71 79

Bebouwing

Type

gesloten

Bouwjaar

1975

Renovatiejaar

2014

Grondoppervlakte

498 m²

Woonoppervlakte

242 m²

EPC waarde

209 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

4

Type keuken

Amerikaanse Hyper-Geïnstalleerd

Geografische ligging

Omgeving

Stad

Financiële info

Prijs

1.200.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Gemengd woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in