Woning

Algemeen bezoekmoment op zaterdag 4 juni tussen 14u en 17u. Graag inschrijven via info@bricx.be of 050 81 67 67.

Deze op en top afgewerkte woning heeft een prachtige gevel in pastoriestijl en beschikt over een knap interieur met moderne toets. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer voorzien van parketvloer en mooi zicht op de tuin, compleet ingerichte leefkeuken met spoeleiland en gasvuur, inpandige garage met berging en wasplaats. BOVENVERDIEPING: 2 slaapkamers waaronder een master bedroom met en suite dressing (of om te bouwen tot extra slaapkamer), volledig ingerichte badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator). ZOLDERVERDIEPING: opbergruimte bereikbaar via vaste trap. BUITENOMGEVING: oprit met 2 autostaanplaatsen, voortuin, uiterst verzorgde en volledig omheinde achtertuin met dubbel terras. 

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 455.000 euro. Elke bezoeker kan een bod uitbrengen boven deze startprijs tot dinsdag 7 juni 18u. Vervolgens wordt het hoogste bod voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.

Extra troeven :
- tijdloze zwarte aluminium ramen
- woonkamer met ingemaakte kasten
- zeer energiezuinige woning (E-peil = 40)
- ventilatiesysteem D
- regenwaterput (15.000 L)
- tuinberegeningssysteem
- automatische garagepoort
- oprit met 2 autostaanplaatsen

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in