Eengezinswoning

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.

Deze halfopen woning bestaat uit de originele bouw die volledig gerenoveerd is, en uit de nieuwe bijbouw (2010) en is gelegen in een rustige straat met een zeer goede verbinding naar de autostrade. De woning bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad, kelderberging, een grote leefruimte met open ingerichte keuken, een schuifraam naar Z-W gerichte GROTE tuin aangelegd met terrastegels en gras en een praktisch tuinhuis. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de wasplaats/berging en toegang naar de DUBBELE garage. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers en nog 1 MASTER bedroom, alle kamers hebben hoge plafonds waardoor je een zeer luchtig en ruim gevoel krijgt. Kortom: Een zeer ruime woning voorzien van ALLE comfort op TOPLOCATIE!

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in