Appartement

€ 335.000

Langs de Oude Dorpsweg wordt een kleinschalige nieuwbouwresidentie gecreëerd. Je woont hier weg van alle drukte, met veel groen om je heen en toch ligt jouw nieuwe thuis strategisch interessant. Varsenare is het favoriete plekje van wie graag in het groen woont, maar ook het comfort van de stad dichtbij wil.

Is landelijk wonen ook jouw droom? Met residentie Westdorp gaan we volop voor appartementen die de rust uitstralen van het platteland. Het gebouw heeft een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, steil zadeldak, asymmetrische architectuur, erkers en grote ramenpartijen met een aangepaste ruitverdeling. Het interieur heeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte. Laat je charmeren door deze eigentijdse appartementen die nog een stapje verder gaan in de moderne vereisten op vlak van isolatie en comfort. 

Residentie Westdorp biedt plaats aan een meergezinswoning met 6 appartementen. Het duplex appartement 2.1 bevindt zich aan de linkerkant op het tweede en derde verdiep en heeft een bruto oppervlakte van 93,67 + 31,49 m² met een zuidwest georiënteerd terras van 6,88 m². De indeling is als volgt: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste open keuken en aanpalende berging, nachthal en 2 slaapkamers met elk een en suite badkamer. Verdiep: 3e slaapkamer met extra badkamer en apart toilet. Optioneel kan een carport, bovengrondse autostaanplaats of garagebox bijgekocht worden. De koper kan het appartement naar eigen smaak en keuze laten afwerken.

Geniet tijdelijk van 6% btw i.p.v. 21% op de constructie.
Profiteer 5 jaar lang van 50% korting op je kadastraal inkomen.

Bebouwing

Type

gesloten

Bouwjaar

2021

Grondoppervlakte

125.16 m²

Woonoppervlakte

125.16 m²

EPC waarde

25 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

3

Aantal wc's

2

Financiële info

Prijs

335.000 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

ZW

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Ja

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in