Blankenberge

Terug naar overzicht

Appartement

€ 850

Ruim zonnig ‘BEN’ (Bijna- Energie Neutraal) duplex nieuwbouwappartement met een bewoonbare oppervlakte van 98m² met een E-peil van 20! Door de doorgedreven isolatie, de voorziening van zonnepanelen, een ventilatiesysteem met warmterecuperatie is dit appartement zeer energiezuinig en klaar voor de toekomst, rekening houdend met de strenge energie-eisen. Dit zal zich vertalen in een zuinige energiefactuur!

Het appartement omvat op de benedenverdieping: Inkomhal met apart toilet, ruime woonkamer (27 m2),grote open leefkeuken (16m²) voorzien van keramische kookplaat, 2 ingebouwde ovens, vaatwas, grote koelkast en een afgesloten berging, groot zonneterras (19 m²), een absolute meerwaarde. Het boven verdiep omvat 2 grote slaapkamers, voorzien van internet-en televisieaansluiting (14 & 16m²), berging (5,5m²) en Ingerichte badkamer voorzien van dubbel meubel met kolomkast, toilet, duo ligbad, handdoekradiator, douche voorzien van een regensproeier (8,5m²).
Ruime zolder als extra opbergruimte!

Het appartement is volledig geschilderd, instapklaar en voorzien van verlichting!

Geen parkeerproblemen want je beschikt ook over een private autostaanplaats alsook over een fietsenberging en gemeenschappelijke vuilnisberging.

Ligging: rustige straat, op 1,3 km van het strand/zee, op 800 m van het station, op 1km van de grote markt en verschillende winkels in de nabije buurt. Openbaar vervoer De Lijn op 250m. Kortom, alles wat je nodig hebt op wandelafstand!

Bebouwing

Type

gesloten

Bouwjaar

2019

Woonoppervlakte

93 m²

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

2

Type keuken

Geïnstalleerd

Verwarming

Aardgas

Centrale verwarming

Ja

Parlofoon

Ja

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting internet

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Geografische ligging

Vrij op

01-04-2019

Omgeving

Stad

Financiële info

Prijs

850 EUR

Gemeenschappelijke kosten

15 EUR

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in