Rollegem-Kapelle

Terug naar overzicht

Woning

€ 250.000

Deze ruime gezinswoning met 4 grote slaapkamers is gelegen nabij het centrum van Rollegem-Kapelle. Naast zijn grote bewoonbare oppervlakte zijn ook de ruime, zongerichte tuin en het atelier een sterke troef van dit pand.

De indeling is als volgt:

Via de inkomhal die eveneens toegang biedt tot de kelder, betreden we de lichtrijke leefruimte met aansluitend de volledig geïnstalleerde leefkeuken. Vanuit zowel de leefruimte als de keuken, kijkt u uit op de zongerichte en volledig omheinde tuin. Naast de keuken bevindt zich een zéér ruime bijplaats die opgedeeld is in twee ruimten (bergruimte) en een ruimte die men als veranda kan gebruiken. Verder hebben we op het gelijkvloers nog een badkamer voorzien van douche, lavabomeubel en toilet, een atelier die we via de tuin kunnen betreden en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, lavabomeubel en toilet. Dankzij de vaste trap naar de zolder biedt ook deze de mogelijkheid om extra kamers te creëren. 

Doordat deze woning reeds gedeeltelijk werd gerenoveerd in 2019 is onder andere de volledige elektriciteit goedgekeurd, is de ganse woning voorzien van hoogrendementsglas, beschikt het pand over nieuwe waterleidingen, beschikt de volledige woning over verwarming op aardgas, ...

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH. Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 250.000 EUR
 

Bebouwing

Type

gesloten

Bouwjaar

1972

Renovatiejaar

2020

Grondoppervlakte

483 m²

Woonoppervlakte

239 m²

EPC waarde

192 kWh/m²

EPC certificaat

20200527-0002273061-RES-1

Comfort

Aantal slaapkamers

4

Aantal badkamers

2

Financiële info

Prijs

250.000 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

ZO

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in