Gemengd gebruik

€ 500.000

Op een uitstekende centrale ligging bevindt zich dit schoonheidsinstituut met wellness en sauna alsook commerciële winkelruimte met woonst. 
Op zoek naar een nieuwe locatie om jouw nieuwe zaak op te starten, breng dan zeker een bezoekje aan deze topper. 

Wellness en sauna: 
Bij het binnentreden van de inkomhal bevindt een ruime behandelingscabine met aparte douche en wastafel. Vervolgens een technische ruimte. De onthaalruimte bestaat uit een wachtplaats met apart toilet en balie. Vanuit de  onthaalruimte is er toegang tot een 2de cabine die momenteel benut wordt als nagelstudio. 
De wellnessruimte beschikt over een hammam, finse sauna met speksteenkachel, inloopdouche, apart toilet, zitruimte, relaxruimte en toegang tot het afgesloten zonneterras met jacuzzi. 

Commerciële winkelruimte: 
De winkelruimte beschikt over een aparte inkom en is voorzien van een open ruimte van ± 90 m² en 2 aparte bergruimtes. Deze ruimte werd in 2019 volledig vernieuwd. Er bestaat een mogelijk om via deze ruimte een toegang te voorzien naar een achterliggend atelier, die momenteel benut wordt als berging. 

Woonst: 
Via de onthaalruimte is er toegang naar het privégedeelte. Dit bestaat uit een leefruimte met houtkachel en keuken. Via het grote schuifraam kom je terecht in de zuidgerichte, privé tuin. Het zonneterras van de wellness is ook te bereiken via een apart poortje. Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 ruimte momenteel benut wordt als behandelingscabine. Daarnaast is er een badkamer voorzien bad, douche, apart toilet en dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een multifunctionele ruimte, momenteel als behandelruimte, maar ook ideaal als bureauruimte. De zolder loopt door over de volledige woonst. 

Extra troeven:
Het pand beschikt over een privéparking met 7 staanplaatsen, een carpoort met toegang tot fietsen-/ tuinberging. 
Centrale verwarming via aardgas met een recente hoogrendementsketel van 2018. Daarnaast zijn er 3 regenputten aanwezig, 1 van 20.000 L en 2 van 10.000 L. alsook een ontkalker aanwezig.
Het privégedeelte van de woning beschikt over automatische rolluiken op het gelijkvloers en manuele rolluiken op het eerste verdiep. 
Mogelijkheid tot 6 slaapkamers.

Dit pand wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 500.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.

Bebouwing

Type

open

Bouwjaar

1968

Renovatiejaar

2012

Grondoppervlakte

808 m²

EPC waarde

360 kWh/m²

EPC certificaat

20190901-0002190806-RES-1

Comfort

Aantal slaapkamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

3

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ja

Alarm

Ja

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Financiële info

Prijs

500.000 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

Z

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Dagvaardingen uitgebracht

Niet ingegeven

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in