Oostnieuwkerke

Terug naar overzicht

Eengezinswoning

Op zoek naar uw eigen renovatieproject met veel mogelijkheden in het landelijke Oostnieuwkerke ?
Kom dan gerust langs op onze kijkdag op zaterdag 11/01/2020 van 14h00 tot 15h00!

U kunt zich inschrijven via jurgen@bricx.be of 0488/427912

Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime en lichtrijke woonkamer, een basis ingerichte keuken, een bergruimte, een afzonderlijk toilet, een badkamer een veranda met houtkachel, bijgebouwen met uitweg achteraan (vroegere smidse), een kelder, een garage met zolder en een gezellige tuin. Op de eerste verdieping is deze woning ingedeeld in een nachthal, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers. Ook is er een mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te creëren boven de bestaande slaapkamers.Deze woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie en een houtkachel. centrale ligging uitweg achteraan halfopen bebouwing gezellige tuin.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: €150.000€

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in