Ingelmunster

Terug naar overzicht

Rijwoning

€ 100.000

Op zoek naar een woning die U volledig kunt inrichten naar uw smaak, dan is deze te renoveren ruime gezinswoning zeker een bezoekje waard.  Op een uitstekend locatie nabij het centrum en station van Ingelmunster. 

Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal, De woonkamer biedt doorgang naar de keuken en eetplaats, alsook naar de kelder.  Daarnaast bevindt zich een aparte ruimte ideaal als bureau, technische ruimte en gastentoilet. 
Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de ruime zolder. Deze biedt de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren. 

De woning beschikt over een ruime stadstuin met enkele bijgebouwen. 

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: € 100.000

Bebouwing

Type

gesloten

Grondoppervlakte

225 m²

Woonoppervlakte

172 m²

EPC waarde

623 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

1

Financiële info

Prijs

100.000 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin

Z

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in