Villa

Voor meer informatie bel Charline op het nummer 0496 54 99 39 of mail naar Charline@bricx.be ! ook op zondag!

Schaars en exclusieve villa op amper 150 meter van het strand in de villawijk van Koksijde! Op wandelafstand van het centrum van Koksijde-Bad vinden we dit bijzonder ruime woning met maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, lichtrijke living en zeer aangename tuin rondom rond de villa. Volledig onderkelderd met plaats voor 2 wagens en zelfs een boot. Aan de voorzijde van de villa is er tevens een privé parkeerplaats op het perceel. De villa staat op een perceel van maar liefst 540m2 met een bewoonbare oppervlakte van 235m2. Het dak werd volledig vervangen in 2014 en de spouwmuren zijn opgespoten!

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met glazen deur om de living en eetplaats te scheiden, ruime keuken, badkamer, toilet en 2 ruime slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers alsook een berging die kan ingericht worden als dressing, een apart toilet alsook mogelijkheid tot het plaatsen van een tweede badkamer. Dankzij de fenomenale oriëntatie van de villa hebt u gans de dag zon. Zoals een zonnebloem kan men de zon volgen.

Dankzij deze exclusieve ligging en grote kan de villa omgevormd worden om te dienen als B&B, vrij beroep etc...

Voor meer informatie bel Charline op het nummer 0496 54 99 39 of mail naar Charline@bricx.be

Tot gauw!

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in