Kasteel

€ 2.400.000

Het kasteel
Dit uniek eclectisch kasteel biedt u een luxueus gevoel van ruimte dankzij de meer dan 1.000 m² aan bewoonbare oppervlakte. De eigendom werd na WW I opgetrokken met hoogkwalitatieve materialen, is regelmatig gerenoveerd en heeft vele lichtrijke ruimtes. Het is uitermate geschikt om werk en wonen te combineren. Dankzij de grootte van het perceel geniet je van volledige privacy in het centrum van de toeristische plaats Dadizele.

De ligging
Gelegen te Dadizele bevindt dit kasteel zich in een groene, residentiële omgeving waar u ten volle kan genieten van de rust. Toch bent u in het centrum van het dorp en zijn restaurants en winkels op wandelafstand. Bovendien bent u op 15 min in de stadscentra van Roeselare en Kortrijk, wat deze eigendom de ideale uitvalsbasis maakt voor eenieder die van de natuur en rust houdt, maar af en toe van het bruisende stadsleven wil genieten.

De leef- & werkruimtes
Via de ruime inkomhal met bibliotheek en wachtzaal betreedt u de ontvangstkamer die doorloopt in de riante zithoek met open haard of u betreedt de grote vergaderzaal. De kamerhoge raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht, u kan er vergaderen of ontspannen met zicht op het ruime tuin. Het luxueuze gevoel van ruimte vertaalt zich niet enkel in de uitzichten, maar tevens in de hoge plafonds en de praktische indeling van de kamers. De verschillende kantoorruimtes op diverse niveau's hebben allen zicht op de parktuin.

De keuken
De luxueuze keuken is prachtig afgewerkt en voorzien van alle hoogkwalitatieve apparatuur die u de meest aangename kookervaring kan bieden.

De slaapkamers en badkamers
Op de eerste verdieping en tweede verdieping zijn er verschillende slaap-, badkamers en dressings.

Extra
Dit kasteel is met haar lichtrijke ruimtes, prachtige afwerking en groene omgeving uniek in haar soort. Volstrekte privacy door het park en aan de straatzijde door de stenen hekpijlers. Verschillende neorococo en neoclassicistische ornamenten. Prachtige smeedijzeren balustrade op impressionante houten trap. Veel parkeergelegenheid, frigocellen, inbraak- & brandalarm, domotica, alle verlichting reeds in LED, telefooncentrale, goederenlift, eigen elektriciteitscentrale. Nagenoeg vierkante plattegrond.
Elektriciteit conform!

Contacteer Philip 0475 300 285 of philip@bricx.be

Bebouwing

Renovatiejaar

1998

Grondoppervlakte

6344 m²

Woonoppervlakte

1000 m²

EPC waarde

444 kWh/m²

EPC certificaat

2631353

Comfort

Aantal slaapkamers

9

Aantal badkamers

4

Alarm

Ja

Dressing

Ja

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting internet

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Geografische ligging

Omgeving

Dorp

Financiële info

Prijs

2.400.000 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Parkgebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in