Villa

€ 450.000

Deze moderne woning in U-vorm werd in 2016 grotendeels vernieuwd en is nog verder af te werken. Door de magnifieke grote tuin met achterliggend bos wordt een oase van rust gecreëerd. Ondanks zijn bijzonder rustige ligging, is dit prachtige pand gelegen vlakbij het centrum en heeft het een perfecte verbinding met de autosnelweg.
De woning omvat een inkom, leefruimte en grote keuken met keukeneiland van 4,8m en bar. De leefkeuken kijkt uit op de tuin en geniet van een mooie lichtinval. Het huis beschikt over 5 slaapkamers, alles gelijkvloers. Tevens beschikt de woning over een wasplaats, berging, zolder en garage, alsook een polyvalente ruimte. De 1e badkamer heeft een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De 2e badkamer verbonden aan de achterste slaapkamer (zicht op de tuin) beschikt over een wastafel en inloopdouche.
Opbouwzwembad 9x4m op nieuw terras.
Tuinhuis + serre. Het opbouwzwembad (intex 4x9m) is voorzien van een filterinstallatie en warmtepomp. Deze is geplaatst op een nieuw aangelegd terras aan de achterste slaapkamer.
De verwarming (overal vloerverwarming) wordt aangestuurd door een CO-2 neutrale pelletkachel. Regenput van 8.000 liter.
Aangelegd terras is zuidelijk gericht en gezellig warm door de U-vorm van het huis (en dus windvrij) bij koudere, zonnige dagen. Bij warme dagen, vind je makkelijk koeling onder de bomen in de tuin. Er is ook zonnewering.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 450.000 EUR

Bebouwing

Type

open

Renovatiejaar

2016

Grondoppervlakte

2659 m²

Woonoppervlakte

200 m²

EPC waarde

453 kWh/m²

EPC certificaat

20150607-0001766350-1

Comfort

Aantal slaapkamers

5

Aantal badkamers

2

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting internet

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Geografische ligging

Omgeving

Stadsrand

Financiële info

Prijs

450.000 EUR

Kadastraal inkomen

839 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Gemengd woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in