Handelspand met woonst

€ 269.000

Dit leuke handelspand met woonst bevindt zich pal in het centrum van Ruiselede en is de ideale locatie om een nieuwe zaak te vestigen.

Het handelsgelijkvloers is uiterst geschikt als café/bar/eethuis/broodjeszaak aangezien het in 2015 volledig omgebouwd werd naar een moderne ginbar, 'Le Dimanche'. Maar ook een praktijk of kantoor kan hier gevestigd worden. Het cafégedeelte is voorzien van een bar en daarachter bevindt zich een ruimte die ideaal is als keuken of werkruimte. De sanitaire voorzieningen zijn toegankelijk via het gezellige binnenterras.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 ingericht als dressing en 1 kamer nog verder af te werken is.
Er is een ruime keuken aanwezig met heel wat opbergruimte.
Recente badkamer met wastafel, douche/sauna en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de volledig gerenoveerde woonkamer met een volledige wand met op maat gemaakte kasten.
Er is ook een pelletkachel en gezellige mezzanine. Er is een Niko Home control systeem met verlichting aanwezig. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het dakterras die nog verder dient afgewerkt te worden.

Bebouwing

Type

gesloten

Grondoppervlakte

151 m²

Woonoppervlakte

187 m²

EPC waarde

479 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal wc's

2

Type keuken

Geïnstalleerd

Verwarming

Stookolie

Dubbel glas

Ja

Financiële info

Prijs

269.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Dagvaardingen uitgebracht

Niet ingegeven

Voorkooprecht op dit goed

Niet ingegeven

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in