Villa

In de Westhoek van De Panne, in de villa wijk omringd door een groene gordel schuilt dit nog te ontdekken opportuniteit.

Op geen 300 meter van de Esplanade rust een op te frissen open bebouwing op een verhoogd stuk grond van maar liefst 712m2. Wat ons opviel was de bijzonder aanwezigheid van grote ramen die voor een golf van natuurlijk licht zorgen in dit massief gebouwde woning. De woning werd onderverdeeld in twee woonentitieten , zijnde op het gelijkvloers een ruime van buitenmuur tot buitenmuur living met haard, een fameuze keuken met toegangspoort rechtstreeks tot de tuin, 3 deftige slaapkamers en een badkamer met bad. De woning wordt verwarmd op mazout, echter is er reeds gas in de straat waardoor een omschakeling eenvoudig en relatief goedkoop uit te voeren is.

Op de ondergrondse verdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig met een bijkeuken, badkamer en technische ruimte. Een garage waar er zeker 4 wagens in kunnen en een boot zal in mijns inziens ruim genoeg zijn zeker?

Ideaal voor iemand die bereid is wat liefde in te steken. Mits wat renovatie werken kan dit een schitterende villa worden. Daarnaast kan het gebouw nog uitgebreid worden in de hoogte (!) als dat geen bijzondere vrijheid is?Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in