Oostduinkerke

Terug naar overzicht

Appartement

Op zoek naar een echt slimme investering?

Een Start 2 Finish concept is een goed te koop aanbieden aan een startprijs. Elk bod boven de startprijs wordt overwogen en voorgesteld aan de eigenaar die het al dan niet kan aanvaarden.

Kom dan zeker deze topper bezichtigen! Volledig in 2015 van A tot Z ontmanteld en gerenoveerde studio met een prachtig zicht over het groen in Oostduinkerke-Bad met lateraal zeezicht! Tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en deftige dampkap van Miele. Dankzij de zuid-oost georiƫnteerd gebouw heeft u gans de dag zon op uw terras. Rolstoel vriendelijk en goed onderhouden gebouw met reeds gerenoveerd en conform gestelde liften. Het gebouw zelf, opgetrokken in 1966 werd tussen 2006 en 2009 volledig gerenoveerd. De gevels, de terrassen, de ballustrades, waterafvoeren, leidingwater zijn ofwel totaal vernieuwd of grondig herbouwd. De gemeenschappelijke gang zal gerenoveerd worden en de kosten hiervan zijn reeds gedekt door de verkopende partij, (vloer, nieuwe brandvertragende deuren, schilder en decoratie werken). Idem wat de extra brandbeveiliging betreft.

Gemeenschappelijke fietsenberging, privatieve kelderberging inbegrepen en gemeubelde verkoop!

Voor meer info of bezoek bel Charline op het nummer 0496 54 99 39 of via mail Charline@bricx.be

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in