Appartement

€ 229.000

OPEN WERF DAGEN:
Vrijdag 10 september van 17 tot 19 uur
Zaterdag 11 september van 14 tot 16 uur
Zondag 12 september van 10 tot 12 uur
Gelieve conform de Corona maatregelen voordien in te schrijven op info@bricx.be of 09 310 40 00

Hedendaagse en energiezuinige appartementen met zonnige terrassen en/of tuin.  Gelegen op fiets- of wandelafstand van het centrum van Eeklo, met handelszaken, sportfaciliteiten en bijkomend een vlotte bereikbaarheid naar verschillende invalswegen.
Ridder Karel omvat 4 slim georiënteerde gebouwen met een gezellig groen binnenplein.   Alle appartementen worden duurzaam afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen, slim ingedeelde appartementen, ondergrondse fietsenberging, ondergrondse garageboxen, een groen dak en voorzien van zonne-energie. 

Extra troeven zijn ongetwijfeld, het vele lichtinval, grote terrassen, perfect thermische en akoestisch geïsoleerd, knap architecturaal concept.

Dit appartement op een 1ste verdieping (100,35m²) is voorzien van 2 slaapkamers met een ruime indeling.  Een lichtrijke leefruimte met open keuken, eetplaats en zithoek zorgen voor een aangenaam wooncomfort.  Elk appartement is ook voorzien van een praktische berging aansluitend aan de keuken, mooi afgewerkte badkamer, terras (9,70m²) waar je optimaal kan genieten.

Ook interessant, gezien de ligging, bereikbaarheid, indeling, aangenaam wooncomfort als een optimale vastgoedinvestering! 

Bebouwing

Bouwjaar

2020

Grondoppervlakte

100.43 m²

Woonoppervlakte

100.43 m²

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Lift

Ja

Financiële info

Prijs

229.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in