Penthouse

€ 263.000

Koop nu aan 6% Btw. (mits voorwaarden)

Hedendaagse en energiezuinige appartementen met zonnige terrassen en/of tuin.  Gelegen op fiets- of wandelafstand van het centrum van Eeklo, met handelszaken, sportfaciliteiten en bijkomend een vlotte bereikbaarheid naar verschillende invalswegen.
Ridder Karel omvat 4 slim georiënteerde gebouwen met een gezellig groen binnenplein.   Alle appartementen worden duurzaam afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen, slim ingedeelde appartementen, ondergrondse fietsenberging, ondergrondse garageboxen, een groen dak en voorzien van zonne-energie. 

Extra troeven zijn ongetwijfeld, het vele lichtinval, grote terrassen, perfect thermische en akoestisch geïsoleerd, knap architecturaal concept.

Deze penthouse op het 2de verdieping (101.31m²) is voorzien van 2 slaapkamers met een ruime indeling.  Een lichtrijke leefruimte met open keuken, eetplaats en zithoek zorgen voor een aangenaam wooncomfort.  Elk appartement is ook voorzien van een praktische berging aansluitend aan de keuken, mooi afgewerkte badkamer, terras (35,21m²) waar je optimaal kan genieten.

Ook interessant, gezien de ligging, bereikbaarheid, indeling, aangenaam wooncomfort als een optimale vastgoedinvestering! 

Bebouwing

Bouwjaar

2020

Grondoppervlakte

101.31 m²

Woonoppervlakte

101.31 m²

EPC waarde

40 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Videofoon

Ja

Aansluiting telefoonlijn

Ja

Aansluiting internet

Ja

Financiële info

Prijs

263.000 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in