Ingelmunster

Terug naar overzicht

Handelspand met woonst

€ 270.000

In de Weststraat, op de hoek met de Doelstraat te Ingelmunster bieden wij u deze woonst met goed draaiende bakkerij aan. 

Het licht op te frissen woongedeelte bestaat uit :

- Gelijkvloers : Inkom met living, volledig ingerichte keuken, badkamer met toilet en bad, traphall, droge kelder, grote garage.
- Verdiep : ruime master bedroom, 1 middelgrote slaapkamer, 1 kleinere slaapkamer, toegang tot ruime zolder.

De bakkerij heeft een mooie winkelruimte en een ruim atelier met 2 grote werkplaatsen. Deze oppervlakte kan een nieuwe bestemming krijgen of eventueel worden gesloopt om er een nieuwe woning op te bouwen. Achterliggen is er een aangename buitenruimte. 

Het volledige terrein beslaat 442 m², heeft 28 meter gevel in de Doelstraat en 11 meter gevel in de Weststraat. Er kan in samenspraak met de stad Ingelmunster gekozen worden om een project op te realiseren.

Deze woning met handelsruimte wordt verkocht onder het systeem van START to FINISH. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een hoger prijsvoorstel over te maken.
Startprijs: €270.000€

Bebouwing

Type

gesloten

Grondoppervlakte

442 m²

EPC waarde

836 kWh/m²

Financiële info

Prijs

270.000 EUR

Kadastraal inkomen

924 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woongebied

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Nee

Verkavelingsvergunning verkregen

Niet ingegeven

Neem contact met ons op

Zot van Vastgoed? Wees er al eerste bij!

Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand voldoet aan deze zoekopdracht. Zo ben je er steeds als eerste bij.

Vul nu je zoekopdracht in